Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


OSOBLJE

 

OSNIVAČ I CEO

Nick Willis
Dr. Nick Willis je CEO tvrtke ECKey Corporation (www.ECKey.com) i kao osnivač član je Mobile Phone Security Industry Association (http://www.mobilephonesia.org/). Nakon doktorske disertacije koju je uspješno obranio na prestižnoj katedri Teorijske fizike na Cambridge University, Nick je proveo dvanaest godina rada u telekomunikacijskoj industriji, uglavnom na tržištima Europe, Australije i Novog Zelanda. U 2005. godini prepoznaje utjecaj mobilne tehnologije na budućnost sigurnosne industrije i osniva tvrtku ECKey u kojoj ima nekoliko zaštićenih patenata.

 

INTERNACIONALNI RAZVOJ POSLOVANJA

Eddie Johnson
Više od 25 godina Eddie Johnson zadržava vodeću ulogu u razvoju poslovanja i marketinga unutar sigurnosne elektroničke i telekomunikacijske industrije u Australiji. Vrlo bogatim iskustvom na području fiksne telefonije, bežičnih i na internetu baziranih tehnologija kontrole i monitoringa, doprinosi rapidnom poslovnom rastu tvrtke i povećanju njene vrijednosti. U posljednjih 5 godina Eddie je bio konzultant razvoja poslovanja u nekoliko australskih i internacionalnih kompanija u sektoru općih telekomunikacija i sigurnosne industrije. Eddie je imenovan menadžerom internacionalnog razvoja poslovanja za uspostavljanje novih tržišta i ekspanziju globalnih ECKey mogućnosti.

 

SENIOR SOFTWARE ENGINEER

Sihong Hu
Sihong Hu ima više od 14 godina iskustva u razvoju i dizajniranju tehničkih sustava. On je dizajner softvera i informatičkih sustava i pruža podršku mnogim vodećim kompanijama u Australiji, Novom Zelandu i Americi. Radio je na razvoju specijalističkog softvera za Bluetooth sustave kao što su:
- UART with dynamic HCI transport routing on Advantest Bluetooth Signaling Unit
- Developed embedded software for AFH (Adaptive Frequency Hopping defined in
   Bluetooth v1.2)
- Developed embedded software for SPI I/O

 

REGIONALNI RAZVOJ POSLOVANJA

Alojz Stanić
Mr.sc. Alojz Stanić, dipl. ing. je direktor tvrtke UNIS Zagreb d.o.o. koja je ekskluzivni zastupnik i distributer tvrtke ECKey za regiju koja obuhvaća tržišta Hrvatske, Srbije, Bosne i Hercegovine, Slovenije, Crne Gore i Makedonije. Magistrirao je na Fakultetu strojarstva i brodogradnje u Zagrebu, na katedri za industrijsko inženjerstvo - organizacija proizvodnje. Autor je više stručnih i znanstvenih radova iz područja optimalizacije oblikovanja automatiziranih S/RS sustava. Radno iskustvo stekao je na različitim poslovnim područjima, od projektiranja i proizvodnje do prodaje i marketinga. Od 2005. god. radi na poslovima proizvodnje i unapređenja sustava tehničke zaštite u sigurnosnoj industriji. Zadužen je za razvoj poslovanja tvrtke ECKey za regiju koja obuhvaća tržišta Hrvatske, Srbije, Bosne i Hercegovine, Slovenije, Crne Gore i Makedonije.