Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


 

WIEGAND Management Software

Wiegand Management Software je sofisticirani softver za upravljanje kontrolom pristupa i evidencijom prisutnosti na radu. On centralizira sigurnosne zahtjeve za sve vrste instalacija, bez obzira na njihovu složenost. Velike i kompleksne instalacije se mogu osloniti na snagu Access-a i SQL-a za praćenje tisuća korisničkih kartica i stotina kontrolera, u višestraničnim aplikacijama. Database mirroring, sistemska redunancija kao i uvoz/izvoz baze podataka povećavaju učinkovitost i sigurnost sustava.

      

 

Naš softver je potpuno besplatan u slučaju kupnje naše sigurnosne opreme...

Isprobajte ga..

Engleska* verzija za Windows XP i Windows 7: (Download)

Korisnik: abc
Lozinka: 123
Lozinka za proširene funkcije: 5678

* Za hrvatsku verziju molimo kontaktirati našu službu podrške.

 

Kontrola pristupa + evidencija prisutnosti na radu + ophodnja

Kontrola pristupa s višestrukim funkcijama. Osim standardnih značajki kontrole pristupa (vremenske zone, nivoi pristupa, itd.), Wiegand Management Software nudi brojne ugrađene funkcije: višestruke nivoe zaštite lozinkom, anti-passback funkciju (lokalno, globalno, i vremenski), interlock funkciju, brojače, poruke na korisničkom sučelju, itd...

Sigurnost je pojačana alarmnim uvjetima, događajima i rasporedom automatskih unaprijed definiranih akcija okidanja, precesima i globalnim refleksima.

Akcije, procesi i globalni refleksi

Sve aktivnosti su dostupne kao sekvencijalne unutar procesa i ugrađene u globalne reflekse, potaknute po unaprijed definiranim događajima i procedurama (pristup, alarm i raspored). Primjeri: bljeskajuće ikone, vizualne ili zvučne instrukcije, slanje komandi na com port, izvršavanje eksternih aplikacija, ispis ili izvoz izvještaja, bilo koje programirane aktivacije releja, naoružavanje/razoružavanje alarmnih zona, poništavanje kartica, itd...

Personalizirani asistent izvještaja

Wiegand Management Software uključuje snažnog korisnički orjentiranog asistenta za generiranje, ažuriranje i izvoz personaliziranih izvještaja, a sve u široko korištenim postojećim formatima. Izvještaji se sastavljaju iz dnevnika sistemske baze podataka.

 

MODULI

Kontrola pristupa

Evidencija prisutnosti (Izvještaji o evidenciji prisutnosti pokazuju koliko su korisnici kartica proveli vremena na radu ili štićenom mjestu. To olakšava kalkulacije individualnih ili grupnih dnevnih i ukupnih sati rada zaposlenika, kao i prekovremene sate u definiranim periodima. Transakcije za svakog zaposlenika se mogu vrlo lako izvesti u vanjske poslovne aplikacije).

Guard Patrol program (Program ophodnje provjerava odgovarajuće dolaske patrolnog osoblja na specifične kontrolne točke unutar unaprijed definiranih rokova).

 

GLAVNE ZNAČAJKE

Praćenje u realnom vremenu i alarmiranje

Do 100.000 korisnika kartica

Kompatibilan s Windows 98/2000/ME/NT/XP

Asistent

Vizualna identifikacija